Καβάλα: Ενημέρωση για τα διόδια

07:13 9/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας ενημέρωσε χθες η δήμαρχος κ. Τσανάκα αναφορικά με τη συνάντηση δημάρχων που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο την Τετάρτη για το θέμα των νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Η κ. Τσανάκα σχολίασε πως δεν υπήρξε πολύ μεγάλη εκπροσώπηση δημάρχων λόγω του ότι δεν είχαν και τον απαραίτητο χρόνο ενημέρωσης τους, πλην όμως πήραν συγκεκριμένες αποφάσεις. Η δήμαρχος ανέφερε ότι οι πρόεδροι των 4 Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ)της Μακεδονίας Θράκης πρέπει να σπεύσουν να ενημερωθούν από τον υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη για το όλο θέμα ενδελεχώς ενώ αποφάσισαν να

ζητήσουν
την άμεση λειτουργία των αναλογικών διοδίων, που θεωρούνται τα πιο δίκαια διόδια και εφόσον αναμένεται να εγκατασταθούν το 2018, αυτό, σύμφωνα με την ίδια, πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Ακολούθως ζητούν να επαναδιαπραγματευθεί ο κ. Σπίρτζης την συμφωνία παραχώρησης της Εγνατίας Οδού Α.Ε. και της σχετικής σύμβασης και ζητούν να υπάρξει μείωση της τιμής των διοδίων. Τέλος αναμένεται να προσφύγουν και νομικά ενώ αποφασίστηκε να ξανασυναντηθούν όλοι οι δήμαρχοι μέσω των ΠΕΔ σε κοινή συνάντηση σε διάστημα 15 ημερών για να εξετάσουν τις νεότερες εξελίξεις και να αποφασίσουν από κοινού τα επόμενα βήματα τους, αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από τον κ. Σπίρτζη.

Keywords
Τυχαία Θέματα