Καβάλα: Έναρξη λειτουργίας του Λυκείου Ελληνίδων

12:29 10/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Λειτουργεί και πάλι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, προσφέροντας συνεχώς επί 75 έτη στη διατήρηση και διάδοση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Η νέα Λυκειακή χρονιά αρχίζει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, με όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι έξι, και αφορούν εκμάθηση παραδοσιακών χορών παιδιών, εφήβων, αρχαρίων, κυρίων-κυριών και ομάδας επιδείξεων, εκμάθηση παραδοσιακών μουσικών οργάνων, ζωγραφική για παιδιά, θεατρικό

εργαστήρι για μικρά παιδιά και εφήβους, δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής ηλικίας και decoupage για ενήλικες. Τα μαθήματα για το decoupage θα ξεκινήσουν από την 1η Οκτωβρίου.

Ολιγάριθμα τμήματα με βάση τους χώρους διδασκαλίας, προσαρμοσμένο πρόγραμμα των μαθημάτων, συστηματική απολύμανση και αερισμός των αιθουσών, θερμομέτρηση και χρήση μάσκας είναι μερικά από τα μέτρα προστασίας που θα τηρηθούν από μαθητές, χορευτές, χοροδιδασκάλους, εκπαιδευτές και μέλη του Λυκείου.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΛΕΚ, στο τηλέφωνο 2510 223648, 18.00-20.00 κάθε απόγευμα, από τις 14 Σεπτεμβρίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα