Καβάλα: Εκδηλώσεις για τα «Ελευθερία»

08:51 14/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για ακόμη μια χρονιά το φετινό πρόγραμμα των «Ελευθερίων» της Καβάλας περιλαμβάνει πλούσιες και ποικίλες εκδηλώσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, από την δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η 104η επέτειος απελευθέρωσης της Καβάλας είναι αφιερωμένη στον ποιητή Ιωάννη Κωνσταντινίδη, ενώ ο δήμος τιμά τη μνήμη του εκατό χρόνια μετά τον θάνατό του.
Να σημειωθεί ότι

στο πλαίσιο των φετινών «Ελευθερίων» ο δήμος θα τιμήσει τους ανθρώπους της αρχαιολογικής σκαπάνης, που διέσωσαν τα αρχαιολογικά ευρήματα του τόπου μας. Η κ. Αναστασία Ιωσηφίδου, αναφέρθηκε από την μεριά της στο πλούσιο πρόγραμμα των «Ελευθερίων», που ξεκινούν στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 3 Ιουλίου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανοίγει η έκθεση φωτογραφιών του δικηγόρου – μουσικού Γιώργου Κωνσταντινίδη, ο οποίος δεν έχει συγγενική σχέση με τον τιμώμενο ποιητή, κατά την οποία θα παρουσιαστεί ένα σπάνιο υλικό από εκατοντάδες φωτογραφίες από την πόλη της Καβάλας πριν το 1913.

Keywords
Τυχαία Θέματα