Καβάλα: Αγώνες Beach Rugby από 15 – 17 Ιουλίου

13:16 12/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν σήμερα το μεσημέρι η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ κ. Ντίνος Κανάκης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο, για την διοργάνωση των αγώνων και των εκδηλώσεων του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Beach Rugby που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα από 15 έως και 17 Ιουλίου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τους αγώνες διοργανώνει η

ομάδα Rugby του ΑΟΚ με την υπόσχεση να παρουσιάσουν κάτι το εξαιρετικό. Η κ. Τσανάκα τόνισε ότι ο Δήμος Καβάλας στηρίζει κάθε διεκδίκηση πρωταθλήματος και επιθυμούν να επισκεφθεί πολύς κόσμος την Καβάλα με την ευκαιρία αυτών των αγώνων ώστε να βιώσουν τις ομορφιές της Καβάλας και στην συνέχεια να την επισκεφθούν για διακοπές. Η δήμαρχος δήλωσε πως είναι στο πλευρό της ομάδας Rugby του ΑΟΚ και κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν να παρακολουθήσουν αυτούς τους αγώνες που αποτελούν κάτι το διαφορετικό.
Ο κ. Κανάκης από την πλευρά του συνεχάρη και ευχαρίστησε την κ. Τσανάκα και τον Δήμο Καβάλας που βοηθάει τέτοιες εκδηλώσεις για το κοινό συμφέρον.
Keywords
Τυχαία Θέματα