Κατσικάρης: “Πρόκληση το Προολυμπιακό και η ανανεωμένη ομάδα”

20:03 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρόκληση χαρακτήρισε το Προολυμπιακό τουρνουά αλλά και την ανανεωμένη εθνική ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης σε δηλώσεις του στην πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Κατσικάρης μιλώντας για το Προολυμπιακό τουρνουά είπε:

«Γνωρίζουμε πως είναι ένα τουρνουά ειδικών καταστάσεων, μια προετοιμασία που δεν μπορούμε να την πούμε καν έτσι γιατί είναι σύντομο το διάστημα στο οποίο θα πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα, αυτό βέβαια ισχύει και για τις άλλες ομάδες

και όχι μόνο τη δική μας. Θα παίξουν αρκετοί παράγοντες ρόλο στο κατά πόσο η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη στο πρώτο αγώνα με το Ιράν στις 4/7. Έχουμε παίκτες που είναι σε τελείως διαφορετική κατάσταση αγωνιστικά, κάποιοι αγωνίζονται ακόμα, άλλοι που έπαιζαν σε πρωταθλήματα που τελείωσαν πολύ νωρίς, ενώ μερικοί έχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Όλα αυτά θα πρέπει να τα διαχειριστούμε σωστά ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα κάνει μια τεράστια προσπάθεια και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς του Ρίο».

Για την ανανέωση του ρόστερ: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση γιατί θα μπουν κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, που θα θέλαμε να μπουν κάτω από διαφορετικές συνθήκες για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερο χρόνο ώστε να ενταχθούν πιο ομαλά. Αλλά αυτό είναι μια πρόκληση και για τα παιδιά αυτά να δείξουν πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν, θα μπουν στο πνεύμα της ομάδας, στην φιλοσοφία του παιχνιδιού μας. Τους βάζουμε στα «βαθιά» αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα