Κατατέθηκε για ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες & ΕΔΟΕΑΠ

13:28 1/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες απηύθηνε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατά την κατάθεση της τροπολογίας στη Βουλή. Ο υπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον για να μην ψηφιστούν τόσο η τροπολογία για τις άδειες όσο και η τροπολογία για τον ΕΔΟΕΑΠ η οποία θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αδειοδότηση.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται και η προκήρυξη του διαγωνισμού, δήλωσε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απηύθυνε κάλεσμα στα κόμματα ώστε αυτή η διάταξη για τις άδειες των καναλιών αλλά για τον ΕΔΟΕΑΠ να είναι δύο κινήσεις όλων των πολιτικών δυνάμεων., να υπάρξουν δηλαδή ευρύτατες συναινέσεις.

Ο κ. Παππάς είπε ότι πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα στους υποωήφιους καναλάρχες. Είπε χαρακτηριστικά: «Μην ψάχνουν κάποιοι να βρουν πολιτικό αποκούμπι εδώ στη Βουλή καθώς πλέον οι δικαιολογίες τελείωσαν και ο τζάμπας πέθανε».

Ο Νίκος Παππάς, ευχαρίστησε το ΕΣΡ και μάλιστα είπε πως «Όλα τα πράγματα θα έχουν μπει στην τελική ευθεία και μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε και τον διαγωνισμό».

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Παναγιώτου

Keywords
Τυχαία Θέματα