Καταγγελιών συνέχεια στον καλλιτεχνικό χώρο – Α. Λάμπρη στην ΕΡΤ: «Είμαστε 14 που έχουμε βιώσει το ίδιο σκληρό περιστατικό»

13:38 2/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

«Όταν έγινε αυτή η καταγγελία ήμασταν τρεις γυναίκες, τώρα είμαστε 14 και έπεται συνέχεια. Είμαστε όλες μια γροθιά. Έχουμε βιώσει όλες το ίδιο σκληρό περιστατικό» τόνισε  η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ ο καταιγισμός καταγγελιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, συνεχιζόταν με την ηθοποιό Τζένη Μπότση να μιλάει και εκείνη ανοιχτά για παρόμοιο περιστατικό.

Αγγ. Λάμπρη στην ΕΡΤ
για όσα έζησε: Ήταν σοκαριστικό, ήθελα να φωνάξω βοήθεια

«Κατέβηκα από τη σκηνή κι εκείνος κατέβηκε από την άλλη πλευρά της σκηνής, στάθηκε απέναντί μου και ενώ ήμουν σοκαρισμένη, φοβισμένη, εγκλωβισμένη σε ένα κλειδωμένο θέατρο, δεν μπορούσα να φύγω, προέβη σε μία ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του, βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου και τον φόβο μου. Αυτό ήταν το σοκαριστικό για μένα. Ήθελα να φωνάξω βοήθεια και ήξερα ότι δεν ήταν κανείς να με ακούσει. Ήθελα να φύγω τρέχοντας και δεν μπορούσα γιατί ήμουν κλειδωμένη και το κλειδί ήταν πάνω του», ανέφερε η Αγγελική Λάμπρη περιγράφοντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ όσα καταγγέλλει ότι βίωσε από ηθοποιό – σκηνοθέτη σε οντισιόν το 1998, όταν όπως λέει, μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή και κλήθηκε σε ακρόαση:

«Μου είπε να φορώ συγκεκριμένα ρούχα και μου όρισε την ημερομηνία της ακρόασης. Όταν πήγα στο θέατρο, μπήκα μέσα και κλείδωσε την πόρτα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα