Καταγγελία για παράνομες παρεμβάσεις στην παλαιά κοίτη του χειμάρρου Γκουρλέσα

09:32 12/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια σειρά παράνομων παρεμβάσεων, που ουσιαστικά μικραίνουν και… μπαζώνουν την παλαιά κοίτη του χειμάρρου Γκουρλέσα, μεταξύ των παραλιών Ροβιάτας και Σαβαλίων, κατήγγειλαν χθες οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ροβιάτας και Σαβαλίων κ.κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος και Δημοσθένης Καραφλός αντίστοιχα, καθώς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Στάθης Κόλλιας, ο οποίος είναι από την περιοχή. Το συγκεκριμένο σημείο λέγεται επίσημα τάφρος 6 Τ…

Από κοινού, προέβησαν σε ενημέρωση χθες το μεσημέρι

στην εν’ λόγω περιοχή, που δείχνει να έχει αποκτήσει… ιδιοκτησιακό χαρακτήρα, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τον «φάκελο» που έχουν στα χέρια τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις καταγγελίες, ιδιώτες φέρονται να προβαίνουν σε παρεμβάσεις και στις δύο πλευρές της όχθης, ο καθένας στην «δικιά» του!

Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι αδρανή υλικά, που υπάρχουν σε κάποια σημεία, προέρχονται από δημοτικά και δημόσια έργα, τα οποία πιθανόν δόθηκαν σε συγκεκριμένο άτομο για δική του χρήση… δίπλα ακριβώς στο ποτάμι, υλικά που σε κάποια σημεία είναι καλυμμένα και άμμο!

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα