Κατά πλειοψηφία η παραχώρηση του λούνα παρκ στο παζάρι

14:01 30/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε σήμερα από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου η εκμίσθωση του χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ στην εμποροπανήγυρη που ξεκινά στο Βόλο στις 9 Ιουλίου, έναντι του ποσού των 23.000 ευρώ. Στη σημερινή συνεδρίαση από τις μειοψηφίες παρέστη μόνο ο Φώτης Λαμπρινίδης της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης»

Η μίσθωση ορίζεται από τις 9 έως τις 15 Ιουλίου και θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ από την 1η έως και την 20η Ιουλίου, σε χώρο εμβαδού 6.000 τετραγωνικών μέτρων, βορειοδυτικά των περιπτέρων όπου θα πραγματοποιηθεί η εμποροπανήγυρη,

στην περιοχή απέναντι από το Πανθεσσαλικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη γίνει δύο δημοπρασίες, στις 19 και τις 26 Ιουνίου, με τιμή εκκίνησης τις 42.000 ευρώ, ωστόσο και οι δύο απέβησαν άγονες.

Επιπλέον το σώμα ενέκρινε κατά πλειοψηφία η δαπάνη για την τηλεοπτική διαφήμιση του παζαριού έναντι ποσού 2.500 ευρώ. Ειδικότερα για την τηλεοπτική διαφήμιση θα απαιτηθεί ποσό ύψους 2.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τηλεοπτικού φόρου. Τα χρήματα αυτά, θα διανεμηθούν στα τρία τοπικά κανάλια προς 500 ευρώ καθαρά συν τον τηλεοπτικό φόρο και το ΦΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα