Καστοριά: Η φωταγώγηση του δέντρου σε διαδικτυακή μετάδοση

09:00 8/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε διαδικτυακή μετάδοση, ξεκινά η Εορταστική Περίοδος «8με8» (8 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου) του Δήμου Καστοριάς, με πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και εκπομπών, που θα οριστικοποιείται και θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα, αναλόγως των κυβερνητικών αποφάσεων και των περιοριστικών μέτρων που θα είναι σε ισχύ.

Η «Μαγική Λιμνοπολιτεία» δε θα λειτουργήσει αυτή τη χρονιά. «Ο Δήμος Καστοριάς,

ένα χρόνο πριν, σχεδιάζοντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων έδινε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με δεκάδες εκδηλώσεις που είχαν τεράστια απήχηση και συμμετοχή. Φέτος οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, γεγονός που αναγκάζει και το Δήμο Καστοριάς να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς.

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κανενός, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καστοριά, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου.

Η μετάδοση θα γίνει από το κανάλι YouTube του Δήμου Καστοριάς, τη σελίδα Facebook: Δήμος Καστοριάς και την Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου,  όπου θα παρουσιάζονται όλες οι ανακοινώσεις, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό της εορταστικής περιόδου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα