Καρδίτσα: Φρικτή κακοποίηση γάτας με ψαροντούφεκο

10:35 29/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέο περιστατικό με βασανισμό ζώου είδε το φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο με την κακοποίηση σκύλου σε στρατόπεδο.

Μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Διασώζω» κλήθηκαν τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 από την αστυνομία Καρδίτσας να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε αυλή μονοκατοικίας όπου βρισκόταν κλεισμένη σε κλουβί μια γάτα με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα από καμάκι από ψαροντούφεκο, το οποίο ήταν ακόμα καρφωμένο εκεί, προεξέχοντας από το σώμα του ζώου, περίπου 20 εκατοστά σε κάθε πλευρά.

Κτηνίατρος απεγκλώβισε τη γάτα με τη χρήση ηρεμιστικού και τη μετέφερε στο κτηνιατρείο, όπου και τη χειρούργησε για να αφαιρέσει το καμάκι. Η γάτα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο κτηνιατρείο λέει στην ΕΡΤ η αντιπρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Διασώζω» Ερμιόνη Γιαννακού.

Keywords