Κανονικά από τα μεσάνυχτα τα δρομολόγια των πλοίων (video)

12:47 19/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ΠΝΟ αποφάσισε να λύσει την απεργία τα μεσάνυχτα κι έτσι τα δρομολόγια των πλοίων από εκείνη την ώρα θα πραγματοποιούνται κανονικά. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές των δρομολογίων. Καθοριστική η χτεσινή συνάντηση των ναυτεργατών με τον υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή

και τον αναπληρωτή Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο. Ο κ. Κουρουμπλής αποκάλυψε στην ΕΡΤ την δέσμευση του υπουργείου ότι τον Ιούνιο θα γίνουν ριζικές αλλαγές στα α εργασιακά των πληρωμάτων των πλοίων.

Η ΠΝΟ
Σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ ευχαριστεί όλα τα πληρώματα των πλοίων και τους ναυτικούς για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και ζητά από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν απαντήσεις στα θέματα που τους έχουν τεθεί, ενώ αναφέρει ότι «οι διαβεβαιώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και του υφυπουργού Εργασίας, λειτούργησαν προς το παρόν ως κατ’ αρχήν πυροσβεστικό μέσο, πλην όμως σαφέστατα και αναμφισβήτητα δεν αποτελούν και ικανοποίηση των αιτημάτων μας». Διακηρύσσει επίσης ότι αν σύντομα δεν υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματα του κλάδου, θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα των ναυτικών στον κλάδο της ακτοπλοΐας.

Σχετική είδηση: Δεμένα και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια – Κουρουμπλής στην ΕΡΤ: Ριζικές αλλαγές (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα