Καναδάς: Έτοιμος για τις Χριστουγεννιάτικες πτήσεις του ο Άγιος Βασίλης (video)

12:23 23/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πανέτοιμος για το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του είναι και εφέτος ο Άγιος Βασίλης, καθώς πέρασε όλες τις γραπτές και ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται, για την ανανέωση του διπλώματος του πιλότου εμπορικών πτήσεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών του Καναδά.

Αν και οι τιμές του σακχάρου του στο αίμα βρέθηκαν κάπως υψηλές, ο Άγιος Βασίλης παρέλαβε το ανανεωμένο δίπλωμά του από τον υπουργό Μεταφορών, Μαρκ Γκαρνό, έναν πρώην αστροναύτη.

Το υπουργείο μεταφορών του Καναδά ανήρτησε μάλιστα στο Twitter

ένα σχετικό βίντεο για την «προώθηση» του φετινού εορταστικού ταξιδιού του Άγιου Βασίλη, ο οποίος θα αναλάβει ξανά το συγκεκριμένο του ρόλο.

«Η υγεία σου είναι καλή. Τα επίπεδα σακχάρου σου είναι λίγο ανεβασμένα, αλλά σου επιτρέπουμε να φύγεις, επομένως αυτά είναι καλά νέα», λέει ο Γκαρνό στον Άγιο Βασίλη. «Απλά να σου υπενθυμίσω, μην χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο και μην στέλνεις γραπτά μηνύματα ενώ οδηγείς το έλκηθρό σου στους ουρανούς», αναφέρει στο βίντεο ο υπουργός, προειδοποιώντας τον Άγιο Βασίλη και για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει κατά τις χριστουγεννιάτικες πτήσεις του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα