Κάμερον: Έτοιμα για τη μεγάλη οθόνη τα sequel του «Avatar»

16:33 29/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Έτοιμος για τα sequel της πετυχημένης ταινίας «Avatar» δήλωσε ο Τζείμις Κάμερον. Παρά τις καθυστερήσεις λόγω της CoViD-19 οι ταινίες «Avatar 2» και «Avatar 3» θα κάνουν την εμφάνισή τους στην μεγάλη οθόνη.

In the #Avatar sequels, you won’t just return to Pandora — you’ll explore new parts of the world.

Check out these brand new concept art

pieces for a sneak peek at what’s to come. pic.twitter.com/bfZPWVa7XZ

Avatar (@officialavatar) January 7, 2020

«Είμαστε 100% έτοιμοι για το «Avatar 2» και 95% για το «Avatar 3″», υποστήριξε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τζέιμς Κάμερον μιλώντας με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατη συνομιλίας τους στο πλαίσιο της συνόδου της Αυστρίας.

Ο Κάμερον εξήγησε πως ο νέος ιός τους καθυστέρησε 4,5 μήνες: «Μας χτύπησε, όπως χτύπησε όλους, μας χτύπησε σκληρά» και πρόσθεσε ότι γι’ αυτό η ομάδα του εργάζεται εντατικότερα για να ολοκληρώσει την ταινία δράσης. Η κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας έχει ανακοινωθεί επισήμως αλλά θα καθυστερήσει 1 χρόνο, μεταθέτοντας την πρεμιέρα της, για τις 16 Δεκεμβρίου 2022 και την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας, για τις 20 Δεκεμβρίου 2024.

The Crabsuit: A human driven multifunction submersible. One of the many new RDA vehicles that will be seen in the Avatar sequels.

Thanks to Producer @JonLandau for sharing this concept art! pic.twitter.com/8RwZ38nizj

Avatar (@officialavatar) August 4, 2020

Επιπλέον αναμένονται η τέταρτη και πέμπτη ταινία για το 2026 και το 2028.

Ο Κάμερον και ο παραγωγός Τζον Λαντάου επέστρεψαν στη Νέα Ζηλανδία τον Ιούνιο για να συνεχίσουν τα γυρίσματα, που είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας τον Μάρτιο. Ειδική άδεια εισόδου στη χώρα δόθηκε επίσης σε 55 μέλη του συνεργείου.

From the set of the sequels: @JimCameron studies the High Camp Bio Lab set before that day’s filming. pic.twitter.com/iPQ3miInF4

Avatar (@officialavatar) August 12, 2020

«Είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε. Είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και έχουμε λίγο έως πολύ φυσιολογική ζωή εδώ. Ήμασταν πολύ τυχεροί, οπότε δεν βλέπω εμπόδια για να ολοκληρώσουμε την ταινία, να ολοκληρώσουμε και τις δύο», δήλωσε ο Κάμερον στον Σβαρτσενέγκερ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα