Καλοκαιρινές βραδιές με μουσική, ποίηση και κινηματογράφο στον Κήπο της Πειραιώς 260

11:04 4/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Καλοκαιρινές βραδιές με μουσική, ποίηση και κινηματογράφο» διοργανώνονται στον Κήπο της Πειραιώς 260, από τις 5 Ιουνίου.

Η έναρξη γίνεται με τον Leon of Athens, έναν από τους πλέον ανερχόμενους Έλληνες τραγουδοποιούς στον κόσμο. Ο Leon (Τιμολέων Βερέμης) παρουσιάζει το νέο του album, Xenos, αλλά και παλαιότερα

κομμάτια του, στον Κήπο της Πειραιώς, στις 5 Ιουνίου, στις 22:30. Μαζί του θα είναι το πολυφωνικό σχήμα chórεs, που με την καθοδήγηση της Μαρίνας Σάττι θα συνοδεύσουν τα κομμάτια του Leon.

Την επόμενη μέρα, ο Κήπος φέρνει πιο κοντά τη Λατινική Αμερική. Το συγκρότημα Apurimac, που αποτελείται από Έλληνες και Λατινοαμερικάνους μουσικούς, παρουσιάζει το Latin Party, παρέα με τη Μεξικανή ερμηνεύτρια Μάρτα Μορολεόν. Μαζί τους η Μαρίζα Ρίζου.

Σε εντελώς διαφορετικό ύφος βρίσκονται οι τέσσερις βραδιές τις οποίες ο Γιάννης Μπέζος και η Ηρώ Μπέζου αφιερώνουν στην ελληνική ποίηση, καλώντας τους θεατές σε μια βραδιά για τους λεγόμενους «ποιητές της ήττας». Από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου, οι δύο ηθοποιοί τραγουδούν τα ποιήματα των Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσου Λειβαδίτη.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κήπος της Πειραιώς 260

T.: 210 9282900

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα