Καλαματιανό καρναβάλι

10:03 19/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με έμβλημα τη γάτα, το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ξεκινήσει στις 3 Φεβρουαρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 18 του μήνα, προσφέροντας κέφι, ξεγνοιασιά, διασκέδαση.

Σε συνέντευξη Τύπου χθες στο πλαίσιο της οποίας γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Καρναβαλικής Επιτροπής, τα μέλη της και, πάνω απ’ όλα, τους δεκάδες εθελοντές, οι οποίοι θα πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια, με οργανωτή το Δήμο Καλαμάτας και με χρηματοδότηση από το Δημοτικό Προϋπολογισμό. «Ο σκοπός

του Καρναβαλιού είναι να προσφέρουμε δωρεάν ψυχαγωγία στον κόσμο, να φέρουμε επισκέπτες στην Καλαμάτα και να υπάρξει κίνηση στα ξενοδοχεία, τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, ταβέρνες κ.λπ.). Να μη φύγουν τα παιδιά από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία και να έρθουν κι άλλα, για να γλεντήσουν στην Καλαμάτα τις ημέρες του καρναβαλιού», επεσήμανε ο Π. Νίκας.
Ο Δήμαρχος τόνισε πως στόχος είναι η ψυχαγωγία, μακριά από κάθε είδους ακρότητες και ευχήθηκε καλή επιτυχία αναφορικά με μία εκδήλωση που είναι σύνθετη, τονίζοντας ότι η Καρναβαλική Επιτροπή θα έχει απόλυτη συμπαράσταση από το Δήμο σε όλα τα επίπεδα.
Το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, με παρουσίαση στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας και συναυλία. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου θα γίνει το πάρτι των πληρωμάτων στο ξενοδοχείο Elite. Το Σάββατο 10 του μήνα θα γίνει βόλτα στην πόλη με τα πληρώματα, το όνομα της οποίας μένει να καθοριστεί, με κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα ακολουθήσει συναυλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα