Καλαμάτα: Πρεμιέρα για τον «Γυάλινο Κόσμο»

10:48 7/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

“Ο γυάλινος κόσμος”, του Τένεσι Ουίλιαμς, , ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας. Το σκηνοθετεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ, Γιάννης Μαργαρίτης και παίζουν οι Χρυσάνθη Δούζη, Σοφία Κουλέρα, Γιάννης Μάνθος και Άρης Τσαμπαλίκας. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Δημήτρη Κακριδά, η μουσική του Δημήτρη Οικονομάκη, τα βίντεο των Χρυσούλα Κοροβέση και Μάριου Γαμπιεράκη. Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 8 Δεκέμβρη

στις εννιά το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή.

“Είναι ένα έργο μαγικού ρεαλισμού” ανέφερε ο Γιάννης Μαργαρίτης στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της παράστασης. Περιλαμβάνει πολύ μουσική, πρόσθεσε, καθώς και ότι “άπτεται της εποχής” γιατί οι χαρακτήρες του έργου βιώνουν μια οικονομική κρίση.

Τέλος ο Γιάννης Μαργαρίτης τόνισε ότι από όταν ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του ΔΗΠΕΘΕΚ καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να ξαναγίνει κομμάτι της πόλης και ζήτησε από το κοινό της Καλαμάτας να την αγκαλιάσει. Mετά τις παραστάσεις που θα δίνονται κάθε Παρασκευή θα γίνεται συζήτηση για το έργο μεταξύ του κοινού και των συντελεστών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα