Καλαμάτα: Πολιτικό μνημόσυνο του Δημάρχου Χρήστου Μαλαπάνη

11:53 16/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Δήμαρχο Χρήστο Μαλαπάνη για την πολύτιμη προσφορά του στην Καλαμάτα και το Δήμο, αλλά και στην Αυτοδιοίκηση, την πολιτική ζωή και τον πολιτισμό, με τη συμπλήρωση ενός έτους από την απώλειά του, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Στην αρχή της προέκτασης της οδού Σπάρτης, διαμορφώνεται πεζοδρόμιο, όπου θα τοποθετηθεί

πλάκα με το όνομα της οδού: «Χρήστου Μαλαπάνη, Δημάρχου»

Στην εκδήλωση, την οποία διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η οικογένεια του αειμνήστου Δημάρχου, θα μιλήσουν ο δήμαρχος Παν. Νίκας, οι πρ. δήμαρχοι Στ. Μπένος (και πρ. υπουργός), Γ. Κουτσούλης και Π. Κουμάντος, το πρ. στέλεχος του ΟΤΕ που συνυπηρέτησαν με τον κ. Μαλαπάνη την ίδια περίοδο ως βοηθοί Γενικοί Διευθυντές στον Οργανισμό, Γ. Γεωργίτσης και ο γιός του εκλιπόντος Δημοσθένης Μαλαπάνης. Το πάνελ θα συντονίζει η Δήμητρα Ψαρούλη.

Σημειώνεται πως στην αρχή της προέκτασης της οδού Σπάρτης, από το τέλος της Δημοτικής Αγοράς και με κατεύθυνση προς τα Συνεργεία, διαμορφώνεται πεζοδρόμιο, όπου θα τοποθετηθεί πλάκα με το όνομα της οδού: «Χρήστου Μαλαπάνη, Δημάρχου».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα