Καλαμάτα: Υποψήφιος για το δήμο ο Β. Κοσμόπουλος

18:32 19/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου για το αξίωμα του δημάρχου Καλαμάτας, ανακοίνωσε επισήμως σήμερα το μεσημέρι, ο πολιτικός μηχανικός Βασίλης Κοσμόπουλος.

Στη συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε σε πολυχώρο της Καλαμάτας, ο κ.Κοσμόπουλος πλαισιωνόταν από τους παλιούς συνεργάτες του και πρώην δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη «Ανθρώπινη και Όμορφη Πόλη», Δημήτρη Μπάκα και Παναγιώτη

Παπαμικρούλη. Όπως επεσήμανε, η επιστροφή στα δημοτικά δρώμενα, ανοίγει ένα νέο κύκλο με στόχο μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή Καλαμάτα και επισήμανε πως η παράταξη της «Ανθρώπινης και Όμορφης Πόλης» (με την οποία η ομάδα του και ο Βασίλης Κοσμόπουλος ως επικεφαλής είχαν κατέλθει στις δημοτικές εκλογές το 2002 και το 2006, εκλέγοντας από 3 δημοτικούς συμβούλους κάθε φορά) έκλεισε πιθανότατα τον ιστορικό της κύκλο και ήδη συζητιέται μια νέα ονομασία.
Ο Βασίλης Κοσμόπουλος, ανέφερε επίσης πως η παράταξη είναι ανοιχτή σε στηρίξεις από τα κόμματα του β»συνταγματικού τόξου», όπως είπε και υπεραμύνθηκε της εφαρμογής της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα