Καλαμάτα: Άγρια καταδίωξη και συμπλοκή με αστυνομικούς στο κέντρο

10:05 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής, κατηγορούμενος για περίπτωση απόπειρας βιασμού στην βόρεια Ελλάδα, τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά με μαχαίρι –τον έναν στο χέρι και τον άλλο στο πρόσωπο- δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ χθες το απόγευμα στο κέντρο της Καλαμάτας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας ο οποίος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί στην περιοχή των Γρεβενών, στη Δυτ.Μακεδονία, βρέθηκε στην Καλαμάτα.

Όλα ξεκίνησαν από την περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στην παραλία, όπου περαστικοί ειδοποίησαν τους αστυνομικούς πως ένας νεαρός άντρας, απειλεί με μαχαίρι τον κόσμο. Άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις από όχημα του Λιμενικού και αστυνομικούς και ο φερόμενος ως δράστης εντοπίσθηκε στην περιοχή του πάρκου του ΟΣΕ, όπου και άρχισε η καταδίωξή του.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, μαχαίρωσε τον έναν αστυνομικό εντός του Πάρκου και τελικά εγκλωβίστηκε μέσα σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Μακεδονίας, λίγο μετά την διασταύρωση με την οδό Ύδρας. Εκεί υπήρξε νέα συμπλοκή όπου ο αλλοδαπός κατάφερε να τραυματίσει άλλον έναν αστυνομικό της ΔΙΑΣ, στο πρόσωπο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη, ενώ οι δύο αστυνομικοί διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα