Καλά μηνύματα για τον τουρισμό από το Παρίσι

08:44 23/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης την ερχόμενη τουριστική περίοδο, σύμφωνα με το ενδιαφέρον που καταγράφεται από μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, στην διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στο Παρίσι.

Η Περιφέρεια Κρήτης ισχυροποιεί την παρουσία της στην τουριστική βιομηχανία της Ευρώπης με την συμμετοχή της στην έκθεση, όπου το

περίπτερο επισκέπτεται καθημερινά μεγάλος αριθμός τουρ οπερέιτορς αλλά και επισκέπτες, στους οποίους διανέμεται πληροφοριακό υλικό, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.
Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπεί αντιπροσωπεία υπηρεσιακών στελεχών, με επικεφαλής τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, Μιχάλη Βαμιεδάκη, ο οποίος συναντήθηκε με την Υπουργό, Έλενα Κουντουρά, τον γ.γ. γραμματέα ΕΟΤ, Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, όπως επίσης με εκπροσώπους μεγάλων Ευρωπαϊκών τουριστικών φορέων, αλλά και Μέσων Ενημέρωσης.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ρυθμός των αφίξεων από τη Γαλλία παρουσιάζει την τελευταία τριετία εντυπωσιακή αύξηση, με την αγορά να έχει ανέβει στην κατάταξη των σημαντικότερων χωρών προέλευσης τουριστών για την Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα