Κ. Ζαχαριάδης: «Είμαστε στη φάση μιας μεγάλης οικονομικής δυσκολίας που δεν θα διαρκέσει για πάντα» (audio)

13:01 17/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η εκτίμηση μου ήταν και παραμένει ότι η κοινοβουλευτική ομάδα είναι αραγής. Εκτιμώ ότι ο βασικός κορμός όλων όσων μας στήριξαν και μας βοήθησαν να έρθουμε στην εξουσία είναι δίπλα μας», ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη Μαρία Γεωργίου, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.

«Θα συσπειρώσουμε κι άλλους που, παρόλο που δεν μας επέλεγαν καταλάβαιναν ότι κάναμε και κάνουμε μια προσπάθεια», συμπλήρωσε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δυσκολίες άλλα και θετικές ειδήσεις,

οι οποίες θα αντισταθμιστούν».

«Ο μηχανισμός έχει ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αφήστε να έρθει στη βουλή προς ψήφιση και να δούμε…
Θα μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα από την δημοσιοποίηση του ΕΛΣΤΑΤ μέχρι την ψήφιση του προυπολογισμού», ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Οι βουλευτές πρέπει να γνωρίζουν. Και η κοινωνία. Εμείς δεν κρύβουμε τίποτα. Ο κόφτης έχει τις δικές του δυσκολίες και εμείς δεν θέλουμε να τις κρύψουμε», ανέφερε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε: «Φτιάχνεται ένα ταμείο διαφορετικής λογικής και αρχιτεκτονικής από αυτό του ΤΑΙΠΕΔ. Οτιδήποτε μπαίνει μέσα στο νέο αυτό ταμείο δεν σημαίνει ότι μπαίνει και ταμπέλα, ότι πωλείται…».

«Είμαστε στη φάση μιας μεγάλης οικονομικής δυσκολίας που δεν θα διαρκέσει για πάντα», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

The post Κ. Ζαχαριάδης: «Είμαστε στη φάση μιας μεγάλης οικονομικής δυσκολίας που δεν θα διαρκέσει για πάντα» (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα