Κ. Τασούλας: «Ο κ. Τσίπρας συντρίβεται από την πραγματικότητα» (audio)

14:42 12/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ο πρωθυπουργός στη χθεσινή και προχθεσινή του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη αναμετρήθηκε με τον εαυτό του, εκείνου του παρελθόντος και με την πραγματικότητα, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας.

«Ο κ. Τσίπρας συντρίβεται από

την πραγματικότητα και τις περσινές και προπέρσινες εξαγγελίες», τόνισε ο κ. Τασούλας, προσθέτοντας ότι στη θέση του θα πήγαινε από χθες στη Θάσο για να αποφύγει τη συνέντευξη και την προχθεσινή ομιλία.

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, ο βουλευτής δήλωσε, ότι το ΣτΕ θα αποφασίσει τον Οκτώβριο για τη συνταγματικότητα του νόμου με τον οποίο έγινε ο διαγωνισμός και πως η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το νόμο και θα αξιοποιήσει το σύνολο του τηλεοπτικού φάσματος, υπερασπιζόμενη την πολυφωνία και την συνταγματικότητα.

Αυτοί που έχουν πάρει άδεια δεν θα θιγούν γιατί προστατεύονται από την Αρχή Δικαιολογημένης Εμπιστοσύνης του Διοικητικού Δικαίου, διευκρίνισε, και επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει περισσότερες άδειες από αυτές που έχουν δοθεί.

Σε ερώτηση για την ομιλία και την συνέντευξη Τύπου του κ.Μητσοτάκη το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τασούλας δήλωσε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για λιγότερη φορολογία και μείωση των δημοσιονομικών δαπανών.

«Η μείωση των δημοσιονομικών δαπανών, μπορεί να προέλθει», ανέφερε ο κ.Τασούλας, «όχι από απολύσεις, αλλά από τη μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο, μέσα από την καλύτερη αξιοποίησή του, αποσπάσεις και μετακινήσεις, αλλά και μέσα από την αλλαγή της αναλογίας αποχωρούντων σε σχέση με τους νεοπροσλαμβανόμενους».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα