Κ. Μαραβέγιας σε εκδήλωση στον Αλμυρό: «Αυτές είναι οι προθέσεις και οι ιδέες μου»

21:03 15/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολιτική εκδήλωση, με θέμα «Ποια πολιτική θέλουμε, ποιους πολιτικούς θέλουμε» πραγματοποίησε χθες (Κυριακή 14/4/2019) το απόγευμα, στον Αλμυρό, το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Μαραβέγιας.

Πρόκειται για την δεύτερη συγκέντρωση που πραγματοποίησε, μετά από αυτή, στον Βόλο, στα τέλη Ιανουαρίου. Στόχος των εκδηλώσεων αυτών – όπως ο ίδιος αναφέρει – είναι να «καταστήσει γνωστή την πολιτική του προσωπικότητα και να αποκτήσει ο κόσμος πλήρη εικόνα των προθέσεων και των ιδεών του».

Ο κ. Μαραβέγιας συμπεριλαμβάνεται

μεταξύ των νέων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αφού αναδείχθηκε μέσα από τη διαδικασία του Μητρώου Αξιολόγησης Πολιτικών Στελεχών, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανανέωσης του πολιτικού δυναμικού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θεωρείται δε βέβαιο, πως τα στελέχη που αναδείχθηκαν μέσα από αυτή τη διαδικασία και αξιολογήθηκαν με βάσει της γνώσεις, την εργασιακή τους εμπειρία, την προσωπικότητα και την ικανότητα συνεισφορά τους σε συγκεκριμένους τομείς, θα στελεχώσουν σε μεγάλο βαθμό τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα