Ιωάννινα: Συζητήθηκε στο ΔΣ η πορεία της ΔΕΥΑΙ

09:50 20/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την πορεία της ΔΕΥΑΙ, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μετά από κοινό αίτημα που είχαν υποβάλλει οι πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης, αναλύθηκε η εξέλιξη των έργων και οι προτεραιότητες της διοίκησης για το επόμενο διάστημα.
Η ΔΕΥΑΙ, είναι αντιμέτωπη με τα προβλήματα μιας εικοσαετίας, τα οποία επιδεινώθηκαν στη διετία 2006-2007, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.
Συνοψίζοντας

τον βασικό στόχο της Δημοτικής Αρχής, τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι να σωθεί η επιχείρηση από τα βράχια που έχει πέσει. Στην κατεύθυνση αυτή ζήτησε την συνεργασία τόσο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όσο και των πολιτών.
Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης, διαμαρτυρόμενη για το ύφος του δημάρχου, ο οποίος την εγκάλεσε για την απουσία του εκπροσώπου της όταν στο ΔΣ της ΔΕΥΑΙ γίνονταν η συζήτηση για τον απολογισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα