Ικανοποίηση για την προσέλευση στις εκλογές της Ν.Δ.

11:27 14/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στις χθεσινές εσωκομματικές διαδικασίες στη Ν.Δ. για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της Κρήτης, καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Βαγγέλης Καρκανάκης, χαρακτηρίζοντας τις χθεσινές εκλογές

ως γιορτή για τη δημοκρατία και το κόμμα του.
» Σήμερα είναι μια γιορτή για τη δημοκρατία και τη ΝΔ. Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και το κλίμα είναι πάρα πολύ όμορφο. Ενωμένη η ΝΔ και συσπειρωμένη όσο ποτέ, καλεί τα μέλη της να αναδείξουν τα νέα όργανα που θα διοικήσουν τοπικά το κόμμα σε όλη την Ελλάδα.» ανέφερε ο κ. Καρκανάκης. Όπως είπε: «Πάνω από 150.000 μέλη καλούνται να εκλέξουν τις αιρετές διοικήσεις των τοπικών τους οργανώσεων. Πολλά απ’ αυτά είναι νέα μέλη που εγγράφονται για πρώτη φορά στη ΝΔ κι αυτό πραγματικά είναι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του κόμματος μας. Θεωρούμε ότι είναι μια απτή απόδειξη της ανανέωσης που γίνεται στο κόμμα μας και στο πολιτικό σκηνικό.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα