Η Ξάνθη 1-0 μέσα στην Τρίπολη

23:47 5/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ξάνθη συνέχισε την θετική της παράδοση στην Τρίπολη, αφού κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα και του έβαλε… πονοκεφάλους για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι Αρκάδες, πλήρωσαν την φλυαρία τους και την αναποτελεσματικότητά τους (είχαν πάνω από 12 καλές φάσεις), ενώ η Ξάνθη, καλά διαβασμένη και με ψύχραιμο και έξυπνο πλάνο, μπόρεσε και βρήκε μία φάση (71ο λεπτό με τον Γέντρισεκ) και έφτασε στο γκολ

και στο σπουδαίο εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι, μετά το 1-0, έβαλαν περισσότερο άγχος και πίεση και σε συνδυασμό με το …κυνηγητό του χρόνου, γνώρισαν μία οδυνηρή ήττα, μένοντας στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αστέρας, έχασε καλές ευκαιρίες με τους Κώτσιρα, Μανιά, Ιγκλέσιας, Φερνάντεθ (υπέστη θλάση προς το τέλος του α μέρους), Κυριακόπουλο, Καλτσά και Τσιλιανίδη, ενώ οι νικητές, εκτός του τέρματος που σημείωσαν δεν είχαν άλλες καλές στιγμές.

Ο Ράσταβατς (προπονητής Ξάνθης), μίλησε για σημαντική νίκη και για σωστή προσαρμογή της ομάδας του στο πλάνο των συνθηκών.

Δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και γνωστοποίησε την χαρά του για την πορεία της ομάδας του.

«Παίξαμε έξυπνα και όχι τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο προβληματισμένος και στενοχωρημένος Σάββας Παντελίδης, δήλωσε, ότι, είναι μία δύσκολη ημέρα για τον Αστέρα, ενώ για τα χαρακτηριστικά του ματς, τόνισε, ότι η ομάδα του, είχε σχεδόν τα πάντα, είχε όμως και λάθη, νευρικότητα και αστοχία.

Κάλεσε, άπαντες να σηκώσουν κεφάλι εν’ όψει της συνέχειας, ενώ γνωστοποίησε την άποψή του, ότι, θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα.

Σε ερώτηση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το εάν μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα, υπάρχουν κάποιες άλλες σκέψεις στο μυαλό του, είπε τα εξής:

«Τι εννοείτε; Τι σκέψεις να υπάρχουν; Έχετε να προτείνετε κάτι;”.

Σε απάντησή μας ότι εμείς δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι-εξάλλου άλλος είναι ο ρόλος μας-, ο κ. Παντελίδης, βρήκε την ευκαιρία να επαναφέρει το αίτημά του για μετεγγραφική ενίσχυση. Τόνισε χαρακτηριστικά: « Πολύ ωραία. Εγώ λέω να πάρουμε παίκτες. Είστε ευχαριστημένοι;».

* Πολυτιμότερος παίκτης ψηφίστηκε ο Σέρβος τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς.
* Στη Λαμία θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα