Η θεατρική ομάδα του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά στο Χατζηγιάννειο

16:16 11/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα bleu roi του πολιτιστικού συλλόγου Μ.Ε.Σ.Πέρα Μαχαλά παρουσιάζει σήμερα και αύριο στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο την κωμωδία «Απόψε τρώμε οικογενειακώς!».


Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Η οικογένεια Καλτσοπούλου σας καλεί στο Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό της δείπνο την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου στις 21.30 στο Χατζηγιάννειο για ένα τραπέζι αλλιώτικο από τα άλλα! Φαντάσματα , θάνατοι, λαμογιές, γονείς, παιδιά, παράνομοι έρωτες και πολλά

επείγοντα περιστατικά απαρτίζουν το μενού ενός διαφορετικού γιορτινού τραπεζιού! Ένα απρόσμενο δείπνο γεμάτο γέλιο!
Θα φορούσε ποτέ ένας άγγελος t-shirt; Είναι πάντα οι πλούσιοι χαζοί και οι φτωχοί τίμιοι; Πώς μπορεί να συνδέεται ένα φάντασμα με 2 Ρώσους μετανάστες; Για να φας πρέπει να στρωθεί τραπέζι; Κρύβει μυστικά το εξοχικό στον Πόρο; Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα bleu roi του πολιτιστικού συλλόγου Μ.Ε.Σ. Πέρα Μαχαλά σας προσκαλεί σε ένα απρόσμενο δείπνο γεμάτο αποκαλύψεις και ανατροπές! Φαντάσματα , θάνατοι, λαμογιές, γονείς, παιδιά, παράνομοι έρωτες και πολλά επείγοντα περιστατικά απαρτίζουν το μενού ενός διαφορετικού γιορτινού τραπεζιού! Παραστάσεις στο Χατζηγιάννειο την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου στις 21.30 για ένα τραπέζι διαφορετικό από τα άλλα.»
Ο σύλλογος του Μ.Ε.Σ.Πέρα Μαχαλά εμπλουτίζοντας τις πολιτιστικές του δράσεις του δημιούργησε το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων από το Σεπτέμβριο του 2017. Η ομάδα που Bleu roi συστήνεται μέσα από μία κωμική απόπειρα που είναι δημιούργημα όλων των συμμετεχόντων του εργαστηρίου στη σύλληψη, συγγραφή και ερμηνεία του.
Ερμηνεύουν: Παναγιώτης Γκιάτας, Βασίλης Καμινάρης, Δέσποινα Λιάγκα, Βάγια Παπακωνσταντίνου, Έλενα Πατουλίδου, Ιωάννης Περίφανος, Ιωάννα Χουλιαρού Υπεύθυνη τμήματος: Κατερίνα Λιαποπούλου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα