Η τέχνη υμνεί τον έρωτα στο νέο συλλεκτικό τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης (video)

22:35 8/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι καταξιωμένοι ζωγράφοι Γιώργος Σταθόπουλος και Απόστολος Χαντζαράς ζωγραφίζουν, με θέμα τον έρωτα, αποκλειστικά για τη Ραδιοτηλεόραση. Μετατρέπουν σε έργο τέχνης το εξώφυλλο και προσφέρουν τρία πρωτότυπα έργα τους στους αναγνώστες, στο συλλεκτικό τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Το συλλεκτικό τεύχος διατίθεται δωρεάν σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, σε κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Ο έρωτας δεν είναι μόνο η τέχνη είναι παντού, είναι πηγή ζωής, είναι τα πάντα, ο έρωτας κινεί τα πάντα τα πιο σημαντικά πράγματα που γίνονται στην ζωή μας γίνονται με αφορμή τον έρωτα, τα μεγαλύτερα έργα που γίνανε στην ανθρωπότητα γίνανε για αυτό», τονίζει ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος.

«Η ιστορική ραδιοτηλεόραση είναι συνυφασμένη με τον πολιτισμό, καθώς και η τέχνη με τον έρωτα, συνεργαστήκαμε λοιπόν και καλεστήκαμε να ζωγραφίσουμε με τον Γιώργο τον Σταθόπουλο για την Ραδιοτηλεόραση, αντλώντας συναίσθημα από τον έρωτα… έμπνευση, καθώς ο έρωτας παραμένει μαγικός, πάντοτε τον αποζητούμε», επισημαίνει ο ζωγράφος Απόστολος Χαντζαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα