Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα γινόταν, ευχαρίστως, ξανά η «Μαύρη Χήρα»

16:49 14/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ντεμπούτο της ως «Μαύρη Χήρα» (η ηρωίδα που ακούει στο όνομα Νατάσα Ρομάνοφ)έκανε η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον στην ταινία Iron Man 2, σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό, το 2010. Και όπως η ίδια δηλώνει είναι καθόλα έτοιμη να μπει ξανά στο «πετσί» του ρόλου της υπερηρωίδας, η ενσάρκωση του οποίου, όπως η ίδια λέει, έδωσε νέες προοπτικές στην καριέρα της.

«Ήξερα ότι ήθελα να συνεργαστώ με την Marvel και τον Τζον Φαβρό» αναφέρει στο

τεύχος «Η δύναμη των γυναικών» του Variety, στο οποίο επίσης φιλοξενούνται η Μάιλι Σάιρους, η Έλεν Μίρεν, η Λαβέρν Κοξ και η Άβα Ντουβερνάι.

«Πάντα μου άρεσαν οι δουλειές του Φαβρό. Το θέμα των σούπερ ηρώων δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου, όχι ότι δεν μου αρέσει. Μου άρεσαν όλες οι ταινίες Μπάντμαν του Τιμ Μπάρτον, αλλά δεν μεγάλωσα διαβάζοντας φανατικά βιβλία κόμικς. Αγαπούσα τον Iron Man. Μου έλεγε κάτι. Νομίζω ότι η δουλειά του Ρόμπερτ ήταν πρωτοποριακή. Αιχμαλώτισε την προσοχή μου σε κάτι του οποίου δεν είμαι οπαδός», ανέφερε η Γιόχανσον.

Η Γιόχανσον αναφέρει ότι θα εξέταζε ενδεχόμενη απόφαση της Marvel Studios για μία ταινία ειδικά αφιερωμένη στη «Μαύρη Χήρα», όπως έχει γίνει με τις ταινίες Black Panther (Chadwick Boseman), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) Iron Man (Downey), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) και Ant-Man (Paul Rudd).

«Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορεί να μεταφερθεί η ιστορία, να πάει πίσω στη Ρωσία. Θα μπορούσε να ερευνηθεί το παρελθόν, να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της Μαύρης Χήρας, από πού κατάγεται και πού ανήκει».

«Θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο. (μια ιστορία που να αφηγείται) πού πηγαίνουν οι Avengers; Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Τι συμβαίνει όταν όλα καταρρέουν; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προχωρήσεις, τόνισε η Γιόχανσον προσθέτοντας ότι αν οι φανς το θέλουν πολύ, πιθανώς θα γίνει πραγματικότητα».

Μέχρι σήμερα η Σκάρλετ Γιόχανσον εμφανίστηκε σε πέντε ταινίες της Marvel.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα