Η Σάμος στην Athens International Tourism Expo

14:50 7/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην τουριστική έκθεση ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO ( πρώην Greek Tourism Expo) στην Αθήνα, συμμετέχει ο Δήμος Σάμου μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού «Πυθαγόρας Ο Σάμιος» με δική του αποστολή, που φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η GreekTourismExpo μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και ανοδικής πορείας, διευρύνει πλέον τους επαγγελματικούς της στόχους και μεγαλώνει το φάσμα

των δραστηριοτήτων της και με επίκεντρο την Ελλάδα θα συμπεριλάβει και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές και στοχεύει πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η έκθεση μετονομάζεται σε Athens International Tourism Expo, ώστε να δίνει ακριβέστερα το διεθνές στίγμα της .

Η Greek Tourism Expo έχει εδραιωθεί πλέον στην Ελληνική τουριστική αγορά αλλά έχει γίνει και ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή γιατί μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί την έκθεση διάφορες τουριστικές εταιρίες από το εξωτερικό ενώ παράλληλα έχουν ξεπεράσει τις 10.000 οι travel agents, από όλο τον κόσμο, που έχουν κάνει αίτηση για να συμμετέχουν στο επιτυχημένο πρόγραμμα B2B συναντήσεων της έκθεσης μας. Αυτό αποδεικνύει, φυσικά, πόσο ελκυστικός προορισμός είναι η Ελλάδα αλλά επίσης και ότι η έκθεση έχει γίνει πλέον γνωστή και στις ξένες αγορές.

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 θα διοργανωθεί 7-9 Δεκεμβρίου, 2018, στο Metropolitan Expo και στοχεύει, τα επόμενα χρόνια, να παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στον διεθνή τουρισμό, αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Η Σάμος θα συμμετέχει στην έκθεση με στοχευόμενο τουριστικό υλικό και παρουσίαση των τοπικών της προϊόντων!
Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα