Η πολυτελής έπαυλη του Βερσάτσε έγινε ξενοδοχείο

12:37 4/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ευκαιρία να δουν, στη Φλόριντα του Μαϊάμι, το σπίτι στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο Τζίανι Βερσάτσε, θα έχουν οι θεατές της σειράς «American Crime Story» που αυτή την εποχή είναι αφιερωμένη στη ζωή και το θάνατο του διάσημου Ιταλού σχεδιαστής μόδας.

Η έπαυλη έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο -με την ονομασία The Villa Casa Casuarina- και το άλλοτε «καταφύγιο» του Βερσάτσε παραμένει τόσο πολυτελές όσο ήταν και όταν αποτελούσε την κατοικία

του.

Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι διακοσμημένο σε μεσογειακό στυλ και ακόμα μπορεί να δει κανείς τα επιβλητικά μοτίβα του σχεδιαστή σε όλο το σπίτι. Ακόμα και σήμερα πολλοί είναι οι τουρίστες που, αν και δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο, σταματούν μπροστά από το κτήριο για να βγάλουν φωτογραφίες.

Όσοι πάντως επισκέπτονται το ξενοδοχείο μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα του, που είναι διακοσμημένη με χρυσά πλακάκια, να κοιμηθούν σε υπέρδιπλα κρεβάτια, τόσο μεγάλα ώστε χρειάζονται τεράστια σεντόνια με ειδική παραγγελία, να δουν τον ωκεανό από το παρατηρητήριο που υπάρχει στη στέγη και να δειπνήσουν στο εστιατόριο που έχει δημιουργηθεί εκεί όπου κάποτε βρισκόταν η τραπεζαρία του σχεδιαστή.

Το συγκεκριμένο οικοδόμημα πάντως, εκτός από το ότι παραμένει εντυπωσιακό διατηρεί και μια ιστορία, αφού σε αυτό δολοφονήθηκε, στις 15 Ιουλίου του 1997, ο Ιταλός σχεδιαστής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: AP /Jennifer Kay

Keywords
Τυχαία Θέματα