Η μοναξιά του πάγκου

21:20 21/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μόνο θλίψη και μελαγχολία προκαλεί η εικόνα του πάγκου της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Βατολάκκου στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 14η αγωνιστική της Γ εθνικής (7-0 νίκησαν οι γηπεδούχοι).

Η αποστολή της ΑΕΠ Βατολάκκου αποτελούνταν από 12 μόλις ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα στον πάγκο της να κάθονται στο πρώτο ημίχρονο ένας παράγοντας κι ένας ποδοσφαιριστής που όταν ο δεύτερος πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι άφησε τον πρώτο μόνο του

αφού στο γήπεδο δεν ήρθε ούτε ο προπονητής της ομάδας.

Μετά την αλλαγή στον πάγκο έμεινε μόνο…ένας!!!

Η μοναξιά του πάγκου που αποκαλύπτει και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ομάδες που ανεβαίνουν στην Γ εθνική κατηγορία, εκπροσωπούν μικρά χωριά και δεν έχουν τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Βατολάκκου εξέφρασαν την πικρία τους για τη μη στήριξη της ομάδας τους στα Γρεβενά αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Χαρακτηριστικό ότι όταν ρωτήσαμε ποιον προπονητή να παρουσιάζουμε για το παιχνίδι ένας παίκτης μας είπε «αν θέλεις βάλε εμένα» ενώ κάποιος που συνόδευε την αποστολή μας είπε «πες πως προπονητής είναι Ο… Θεός». Ομάδες που πρέπει να στηρίζονται αφού από εδώ θα βγούνε τα ταλέντα, εδώ θα έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό οι νέοι της περιφέρειας στο έλεος Του… Θεού.

Keywords
Τυχαία Θέματα