Η Κέρκυρα, στους πρώτους σταθμούς περιοδείας της Μαρίας Σπυράκη

21:07 13/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, καλεσμένη ως ομιλίτρια στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Στέφανος Γκίκας στο Επιμελητήριο με θέμα «Προκλήσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα μετά τα Μνημόνια… Η Κρισιμότητα των Ευρωεκλογών του Μαΐου 2019». Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κέρκυρα,

η κα Σπυράκη συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας, ενώ συναντήθηκε με κοινωνικά, αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη.

Μετά την ξενάγησή της στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κέρκυρας, ο κ. Γκίκας την καλωσόρισε ενώπιων των δημοσιογράφων, υπενθυμίζοντας τον τίτλο που της έχει αποδοθεί ως «ευρωβουλευτή της χρονιάς» εξαιτίας της δουλειάς που έχει κάνει στους τομείς ευθύνης της στο Ευρωκοινοβούλιο. Όπως είπε, ως υποψήφια ευρωβουλευτής επέλεξε να επισκεφθεί την Κέρκυρα ως έναν από τους πρώτους σταθμούς της περιοδείας της στη χώρα, αποδεχόμενη την πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση που ο ίδιος οργάνωσε με αντικείμενο την κρισιμότητα των ερχόμενων ευρωεκλογών.

Η κυρία Σπυράκη ανταπαντώντας, ευχαρίστησε τον κ. Γκίκα για την πρόσκληση και τη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξε, τονίζοντας ότι στο πρόσωπό του, οι κερκυραίοι μπορούν να επιλέξουν έναν κοινοβουλευτικό αντιπρόσωπο, ικανό να καλύψει και να προωθήσει με επιτυχία τα ζητήματα του τόπου. Παράλληλα, όπως είπε, στις περιφερειακές εκλογές, οι ψηφοφόροι των Ιονίων μπορούν να αποκτήσουν φωνή μέσω της εμπειρίας που διαθέτει η Ρόδη Κράτσα στα εθνικά και ευρωπαϊκά φόρα. Τέλος, κάλεσε τους κερκυραίους να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές και να εμπιστευτούν τη δική της υποψηφιότητα, υπενθυμίζοντας ότι σε κάθε ψηφοδέλτιο υπάρχει δυνατότητα τεσσάρων σταυρών. Πρόκειται, όπως είπε, για μια αλυσίδα συνεργασίας για την κάλυψη ευκαιριών που χάθηκαν, για δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων δουλειών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα