Η κάθοδος των Ρώσων τουριστών

19:16 19/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με θετικά μηνύματα για τις αφίξεις Ρώσων τουριστών τη φετινή περίοδο στη χώρα μας και ειδικότερα στην Κρήτη, έκλεισε τις πύλες της η τουριστική έκθεση της Μόσχας, όπου η παρουσία του νησιού χαρακτηρίστηκε ιδιαιτέρως δυναμική. Η αύξηση των αφίξεων σε σχέση με πέρυσι αναμένεται να κυμανθεί σε διψήφια ποσοστά, ενώ το περίπτερο της Κρήτης αποτέλεσε πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.

Οι Ρώσοι, όπως έγινε γνωστό, δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην

Ελλάδα και μάλιστα σε θρησκευτικούς προορισμούς, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι το κύριο, ισχυρό συνεκτικό στοιχείο στις σχέσεις των δύο λαών είναι η Ορθοδοξία, αλλά εκτείνεται πολύ πέρα απ’ αυτό, σε κάθε είδους εναλλακτική και μη, μορφή τουρισμού.
Επίσης έγινε γνωστό ,ότι, η οικονομική κρίση που «δοκίμασε» τα προηγούμενα χρόνια το εθνικό νόμισμα της Ρωσίας, έχει πλέον ξεπεραστεί και αυτό έγινε απόλυτα σαφές και κατανοητό από τις επισκέψεις και το ενδιαφέρον των Ρώσων επαγγελματικών τουρισμού – και όχι μόνο – κατά τη διάρκειά της.
«Πλέον, η ροή των Ρώσων επισκεπτών προς την Κρήτη θα αυξάνεται συνεχώς και είναι γεγονός ότι η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετική, το ίδιο και οι επόμενες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρέσβης, Ανδρέας Φρυγανάς, κατά την δεξίωση η οποία παρατέθηκε στην Πρεσβευτική κατοικία στην οποία είχε προσκληθεί όλη η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα