Η Κατερίνα Στεφανίδη στην ΕΡΤ: Ένα παγκόσμιο ρεκόρ δεν είναι τόσο μακριά (video)

22:41 24/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ένα τεράστιο χαμόγελο που δεν έφυγε στιγμή από το πρόσωπό της η Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ για τους αγώνες της εντός, αλλά και εκτός στίβου, για αυτά που την έφεραν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, για αυτά που ετοιμάζεται να διεκδικήσει, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Ένα παγκόσμιο ρεκόρ δεν είναι τόσο μακριά» είπε γεμάτη αυτοπεποίθηση. «Φέτος ήταν μια χρονιά μεταλλίων, ελπίζω του χρόνου να δώσουμε πιο πολύ σημασία στα ύψη και

στα ρεκόρ» είπε η χρυσή αθλήτρια του επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία επέστεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης εξέφρασε χαρά και έκπληξη για τη θερμότατη υποδοχή που της επιφυλάχθηκε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντική βοήθεια που έλαβε σε επίπεδο τόσο τεχνικό, όσο και ψυχολογικό από τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ.

«Μου έλεγε τι πρέπει να κάνω σωστά, όχι τι έκανα λάθος και αυτό με γέμιζε δύναμη» είπε.

Ανέφερε επίσης πως σκοπεύει να συνεχίσει το διδακτορικό και πως μελλοντικά θα ήθελε να ασχοληθεί με το ζήτημα της καταπολέμησης του ντόπινγκ, υπογραμμίζοντας πως κατά τη γνώμη της η ποινή προς τους παραβάτες αθλητές θα έπρεπε να είναι εξαρχής ισόβιος αποκλεισμός. «Όποιος είναι «κλέφτης» δεν θα αλλάξει», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα