Η. Καματερός: Διαστρέβλωσαν συνειδητά την τοποθέτησή μου

12:13 25/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σφοδρή επίθεση εναντίον όσων διαστρέβλωσαν συνειδητά την τοποθέτησή του στη Βουλή, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, παίρνοντας γραμμή από το «Πρώτο Θέμα», εξαπέλυσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.
«Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την τοποθέτησή μου, προκειμένου να την εκμεταλλευθούν πολιτικά» είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ

Ρόδου.
Ανέφερε ότι η τοποθέτησή του ήταν καθαρή και απλή και εστίαζε στην καλή γειτονία των Μακεδόνων με τη γείτονα χώρα, κάτι που στο Αιγαίο δεν υπάρχει λόγω της προκλητικότητας των Τούρκων.
«Δεν υπονόησα ποτέ ότι θα παραχωρήσουμε κάτι στην Τουρκία. Ούτε ΑΟΖ, ούτε νησί. Πρόκειται για χοντράδες που δεν αξίζουν καν απάντησης» τόνισε, προσθέτοντας ότι εξέφρασε απλά την ευχή να είχαμε και στο Αιγαίο γείτονες χωρίς αξιώσεις στα νησιά μας και χωρίς αλυτρωτικές σκέψεις.
Και κατέληξε:
«Χαίρομαι και με τιμά που όλοι οι υποψήφιοι της Ν.Δ. και κάποιοι του ΚΙΝΑΛ, διάλεξαν εμένα σαν στόχο για την έναρξη της προεκλογικής τους εκστρατείας αποκαλύπτοντας τα όπλα τους. Διαστρέβλωση και ψεύδος».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα