Η γιορτή των Ικάρων

21:57 12/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Είναι η μεγαλύτερη αθλητική… οικογένεια στο Νομό Σερρών.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την ετήσια εορταστική εκδήλωση κοπής πίτας σε ένα κατάμεστο από κόσμο και από μικρούς αθλητές κλειστό γυμναστήριο Σερρών. Εκατοντάδες μικρά παιδιά φορώντας συλλεκτικά φούτερ υπέρ της ενίσχυσης του συλλόγου «Ηλιαχτίδα» με τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό τους και την αγάπη τους για το άθλημα έδωσαν ένα ξεχωριστό, κίτρινο χρώμα, στην όμορφη εκδήλωση.

Ο πρόεδρος Άρης Αθανασιάδης δίνει το
κομμάτι της βασιλόπιτας της πρώτης ομάδας στον Πέτρο Γρίψιο.

Ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης εκ μέρους της διοίκησης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια ότι πιο πολύτιμο έχουν στο σύλλογο, τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, τους προπονητές για το έργο που επιτελούν στις ακαδημίες κι έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο και στους παίκτες της πρώτης ομάδας για την πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι επίσημοι και οι χορηγοί

Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης μετέφερε το μήνυμα του Μητροπολίτη ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Σερρών Θόδωρος Αραμπατζής και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε βράβευση των χορηγών που στηρίζουν το σύλλογο ενώ την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά των ακαδημιών που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους.

Τυχερός στην κοπή της πίτας ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης ΧατζημαργαρίτηςΗ βασιλόπιτα των ΙκάρωνΟ μεγάλος χορηγός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σάνδρος που ήταν αθλητής του συλλόγου με τον Παναγιώτη Σπανό που αποτελεί «ψυχή των ακαδημιών» και τον Τάσο ΠαναγιώτουΟ πρόεδρος Άρης Αθανασιάδης κόβει τη βασιλόπιτα, δίπλα ο παρουσιαστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Κώστας ΓκουντούλαςΟ Γιάννης Δεσποτίδης σε βράβευση χορηγού (το παρέλαβε ο γιος που αγωνίζεται στην ακαδημία)Τα μικρά παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τουςΟ χορηγός του Συλλόγου Αλέξανδρος Σάνδρος και ο Τάσος Παναγιώτου δίνουν συλλεκτική φανέλα στην πρόεδρο της Ηλιαχτίδας.Το θέαμα με τους μικρούς αθλητές να σχηματίζουν με τα σώματα τους το όνομα της ομάδας ήταν εντυπωσιακόΟ Ηλίας Νικολαϊδης βραβεύει χορηγόΔεσποτίδης, Ποργιόπουλος, Γκουντούλας και ΠαναγιώτουΒράβευση και από τον προπονητή της πρώτης ομάδας Στέργιο Ποργιόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα