Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε άνεργη Λαρισαία με άρρωστο πατέρα

15:10 26/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι άνεργης Λαρισαίας που διαμένει με τον άρρωστο πατέρα της στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού αλλά και στο σπίτι κάθε οικογένειας που αδυνατεί να πληρώσει ζητά η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
Οπως υποστηρίζει η διοίκηση του ΕΚΛ » ….η ανηλεής επίθεση της ΔΕΗ Α.Ε, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, δεν εξαιρεί, ούτε τους ανέργους, ούτε και τους σοβαρά ασθενείς ούτε και εκείνους οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, πετώντας τους εκτός σε πολλές περιπτώσεις

και προχωρώντας σε διακοπές ρεύματος….
Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, σε σπίτι άνεργης γυναίκας στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας, η οποία έχει στο σπίτι και τον άρρωστο πατέρα της, ο οποίος χρειάζεται οπωσδήποτε το ρεύμα.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει από την ΔΕΗ Α.Ε και την κυβέρνηση, να επανασυνδέσουν το ρεύμα στην συγκεκριμένη οικογένεια και σε όλες όσες έχουν διακόψει την παροχή του, γιατί αδυνατούν να πληρώσουν
Να σταματήσουν τώρα αυτή την ανηλεή επίθεση στους άνεργους, ασθενείς, άπορους, απλήρωτους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους με προβλήματα και να μην γίνεται καμία διακοπή ρεύματος στις περιπτώσεις αυτές.
Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών των νοικοκυριών ανέργων, απόρων, χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων και να υπάρχουν ευνοικές ρυθμίσεις, χωρίς να απαιτείται προκαταβολή»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα