Η «Άγρια Δύση» στο Δήμο Βιάννου

18:45 21/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η θεατρική παράσταση «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη θα παρουσιαστεί την άλλη εβδομάδα σε περιοχές του Δήμου Βιάννου, με την είσοδο για το κοινό να είναι δωρεάν.

Την Κυριακή 27 Ιουλίου, η παράσταση  θα ανέβει στην Άρβη στο χώρο του λιμανιού, τη Δευτέρα 28 Ιουλίου στην Έμπαρο, στο Πνευματικό Κέντρο και την Τρίτη 29 Ιουλίου στην Άνω Βιάννο, στο Βλαχάκειο Πνευματικό Ίδρυμα.

«Μπορεί οι φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις να είναι περιορισμένες λόγω των συνθηκών, όμως και φέτος το καλοκαίρι, θα κάνουμε ό,τι

είναι δυνατόν για να μπορέσει ο δημότης να έχει αρκετές ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση», επισημαίνει ο δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, αλλά και μετά το τέλος, θα τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας.

Η υπόθεση της παράστασης διαδραματίζεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακίων. Εκεί στο επίκεντρο βρίσκεται μια οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, η οποία – «χτυπημένη» από την οικονομική κρίση –  παλεύει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα