Η Luz Casal, σε μια παράσταση-έκπληξη, στο Ηρώδειο

10:06 17/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ισπανίδα ερμηνεύτρια Luz Casal, η «απόλυτη ντίβα», η «μεγαλύτερη ερωτική φωνή της Μεσογείου» και «Μούσα του Αλμοδόβαρ», όπως έχει χαρακτηριστεί, έρχεται την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στη σκιά της Ακρόπολης, σ’ ένα μοναδικό ερωτικό οδοιπορικό, που ετοίμασε η ίδια, ειδικά για το ελληνικό κοινό.

Μια εντυπωσιακή ορχήστρα σπουδαίων σολιστών τη συνοδεύσει σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική παράσταση, που έχει ετοιμαστεί ειδικά για την Ελλάδα.

Οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν να τραγουδάει, με τη μοναδική φωνή της, τα μυθικά τραγούδια «Piensa en mi» και «Un año de amor» από την περίφημη ταινία «Ψηλά τακούνια», καθώς επίσης και αξεπέραστες επιτυχίες όπως το «Historia de un amor» και το «18 años».

Πέρα από τους μουσικούς θησαυρούς της μητρικής της γλώσσας, που πάντα κουβαλάει στις αποσκευές της, η Luz Casal θα ερμηνεύσει δημοφιλείς ροκ μπαλάντες και τραγούδια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μιας άλλης μεγάλης ντίβας, της αξέχαστης Dalida και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό νέα κομμάτια από το τελευταίο της cd.

Η ζεστή, εκφραστική και ερωτική φωνή της Μεσογείου θα αφηγηθεί, για μια ακόμα φορά, ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες, που μιλούν για ερωτοχτυπημένες καρδιές και πάθη-βουνά, που δίνουν μια ξεχωριστή αξία στη επίπεδη ζωή μας.

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 35€ (Παιδικό – Φοιτητικό – Ανέργων: 25€)

Γ΄ Ζώνη: 45€, Β΄ Ζώνη: 55€, A΄ Ζώνη: 65€, VIP: 75€, GOLD: 85€

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα