Η 18η Ρεγκάτα του Αιγαίου τερματίζει στην Σάμο

13:30 22/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Σάμο θα ολοκληρωθεί το ταξίδι των 59 σκαφών που συμμετέχουν φέτος στην Aegean Regatta, που άνοιξε πανιά από τη Σκύρο στις 19 Αυγούστου για ένα νέο, υπέροχο ταξίδι στο Αιγαίο Πέλαγος με τελικό προορισμό την Σάμο όπου και θα ολοκληρώσει τους αγώνες στις 25 Αυγούστου.

O Δήμος Σάμου θα υποδεχτεί στις 23 Αυγούστου τα σκάφη που θα έρθουν από την Χίο στο νησί και θα παραμείνουν ως τις 25 του μήνα.

Συγκεκριμένα τα σκάφη που

λαμβάνουν μέρος στην Aegean Regatta θα πραγματοποιήσουν τις παράκτιες ιστιοδρομίες στις 11 η ώρα το πρωί του Σαββάτου 25 Αυγούστου ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα γίνουν οι απονομές.

Εξάλλου οι ναυτικές διαδρομές των σκαφών της Regatta στην περιοχή της Σάμου συμπίπτουν με την διοργάνωση των Γιορτών Κρασιού που θα λάβουν χώρα το Σαββάτο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου, προσδίδοντας ένα εορταστικό χαρακτήρα σε αυτές.

Ειδικότερα την πρώτη ημέρα των γιορτών κρασιού, η παραλιακή ζώνη της πόλης της Σάμου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτυ δρόμου με μουσικές, άφθονο κρασί, τοπικά προϊόντα και διάφορες γευστικές «προκλήσεις».

Την δεύτερη μέρα, θα πραγματοποιηθεί η δημοφιλής συναυλία « Το Πρώτο μας Πάρτυ », με την συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών όπως Δάκης, Μπ. Αργυράκη, Ρ. Ουίλιαμς, Γ. Πολυχρονιάδης, Λ. Τζορντανέλλι, Δ. Κοργιαλάς καθώς και της Σαμιώτισσας Τίνας Αλεξοπούλου.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα