Γ.Σ. Σέρρες 93: Αργυρό μετάλλιο η Αραμπατζή, τρεις σε τελικό

14:15 18/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τον Γ.Σ. Σέρρες 93 η πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στην Πάτρα.

Η Θεοδώρα Αραμπατζή κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό με βολή στα 53,53μ και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της συμμετοχής της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων-νεανίδων που θα γίνει από 13 έως 16 Ιουλίου στην Πολωνία και όπως είχε δηλώσει στην ΕΡΤ

Σερρών θα επιδιώξει κι εκεί πρόκριση στον τελικό. Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η Σερραία αθλήτρια αυτήν την περίοδο αφού στις 27 Μαΐου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα «Παπαφλέσσεια». Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον ακοντισμό πήρε η πρωταθλήτρια του έπταθλου Σοφία Υφαντίδου με 59,23 που είναι η 4η επίδοση όλων των εποχών. Ο Γ.Σ. Σέρρες 93 είχε και τρεις συμμετοχές σε τελικό την πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 Φωτεινή Αραμπατζή με τις δύο αθλήτριες του συλλόγου που αγωνίστηκαν στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια Σάββα και Μενέξη

Στα 100μ με εμπόδια ο Σερραϊκό σύλλογος είχε διπλή συμμετοχή στον τελικό με την Βασιλική Σάββα που κατέκτησε την 5η θέση με επίδοση 14″81 και την Μαρία Μενέξη που πήρε την 7η θέση με 15″11. Στο άλμα επί κοντώ ο μικρότερος αθλητής του συλλόγου στους συγκεκριμένους αγώνες, ο Κωνσταντίνος Κεφαλίδης, κατέκτησε την 12η θέση με 4,30μ. Στην 9η θέση έμεινε ο Νίκος Σταθόπουλος στα 110μ με εμπόδια με επίδοση 14″82 ενώ η Ιωάννα Νάτσιου κατετάγη 19η με 11,23μ στο τριπλούν. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών μας. Περιμέναμε το μετάλλιο της Θεοδώρας Αραμπατζή ενώ είναι σημαντικές οι επιτυχίες από τη Βασιλική Σάββα και τη Μαρία Μενέξη» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Γ.Σ. Σέρρες 93 Σάββας Κεφαλίδης που υπογράμμισε ότι θα μπορούσε και ο Νίκος Σταθόπουλος να περάσει στον τελικό κάτι που δεν κατάφερε για 2 δέκατα (έκανε 14,82 ενώ ο τελευταίος αθλητής που πέρασε στον τελικό έκανε 14,80).

Η Θεοδώρα Αραμπατζή και η Βασιλική Σάββα

Ο Γ.Σ. Σέρρες 93 με ανακοίνωση του συνεχάρη τους αθλητές του συλλόγου: «Το ΔΣ αλλά και όλο το προπονητικό επιτελείο είναι ιδιαίτερα χαρούμενο και υπερήφανο καθώς βλέπει Σερραίους αθλητές που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του συλλόγου να φτάνουν με σταθερά βήματα στις επιτυχίες σε επίπεδο πανελληνίων αγώνων Α/Γ. Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή συνέχεια στην δύσκολη προσπάθειά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα