Γρεβενά: Οι πρώτες Δηλώσεις του Νέου Διοικητή του Νοσοκομείου

14:24 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«To κυρίαρχο για την Νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών, θα είναι να μπορέσει να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολίτες της περιοχής», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης κατάγεται από το Μαυροδένδρι Κοζάνης

και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά μέχρι τώρα στην Θεσσαλονίκη, ενώ όπως ανέφερε, έχει ήδη μία πρώτη ενημέρωση για το Νοσοκομείο Γρεβενών και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του.

Στη συνέντευξη του πάντως στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, υπογράμμισε ότι «το Νοσοκομείο είναι γενικά σε καλή κατάσταση κτιριακά και με λιγότερα προβλήματα από άλλα Νοσοκομεία, ωστόσο επειδή λειτουργεί και ως ανακουφιστικό μαξιλάρι για τους πολίτες της περιοχής, μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί , σε πολλά επίπεδα»

Ο κ. Αλεξιάδης έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη ορθολογικής διαχείρισης και καλύτερης λειτουργίας του Νοσοκομείου Γρεβενών και στο πλαίσιο αυτό στάθηκε ιδιαίτερα στην ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου και την μείωση του ενεργειακού κόστους, μέσα από την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα