Γρεβενά: «Επίθεση» βουλευτών ΝΔ κατά της Κυβέρνησης

08:36 15/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κριτική στην Κυβέρνηση και ιδιαίτερα στο Οικονομικό Επιτελείο έκαναν χθες (14/9/2016) από τα Γρεβενά όπου βρέθηκαν οι δύο βουλευτές της ΝΔ, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και Απόστολος Βεσυρόπουλος, στο πλαίσιο της περιοδείας κλιμακίων βουλευτών της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια, εν’ όψει της επικείμενης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής Καβάλας και πρώην υφυπουργός εργασίας

και συντονιστής κοινωνικών υποθέσεων, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην αδυναμία των επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στην «υπέρμετρη» όπως χαρακτήρισε φορολόγησή τους, ενώ επισήμανε ότι η Κυβέρνηση την ίδια ώρα «φορτώνει το δημόσιο με στρατό των φίλων».

«Η ΝΔ στηρίζει και θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει μείωση της φορολόγησης των επιχειρήσεων, όταν θα έρθει η ΝΔ στην Κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Ημαθίας και τομεάρχης φορολογικής πολιτικής της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος, τόνισε ότι η χώρα μας θέλει «μια σταθερή Κυβέρνηση την οποία θα εμπιστευτεί ο πολίτης, ώστε να ανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη και να έρθει η Ανάπτυξη», ενώ επισήμανε ότι αν δε γίνουν τώρα εκλογές «η ζημία θα είναι μεγαλύτερη αν μείνει αυτή η Κυβέρνηση».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Γρεβενά το κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ επισκέφθηκε κτηνοτροφικές μονάδες και επιχειρήσεις που επενδύουν σε καινοτόμους και παραγωγικούς τομείς, σε Γρεβενά και Δεσκάτη, ενώ πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις στο παράρτημα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, καθώς και στο Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα