Γρεβενά: Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ για την Υγεία

09:32 21/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η Υγεία είναι ψηλά στην κυβερνητική αλλά και αντιπολιτευτική ατζέντα της ΝΔ», δήλωσε χθες (20/6/2017) από τα Γρεβενά ο Τομεάρχης Υγείας του κόμματος και Βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου. Όπως τόνισε «αρμόζει στον κάθε έλληνα να έχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας» και για το λόγο αυτό όπως ανέφερε ετοιμάζεται το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Υγείας της ΝΔ, το οποίο θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα από τον πρόεδρο της ΝΔ,

Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Οικονόμου μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ και βουλευτή Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα, βρέθηκε για ένα διήμερο στη Δυτική Μακεδονία, όπου μάλιστα χθες συμμετείχαν και στην περιφερειακή συνδιάσκεψη για την Υγεία, που έγινε στα Γρεβενά. Επίσης χθες επισκέφθηκαν και το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου ενημερώθηκαν για την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από το διοικητή του Νοσοκομείου Παντελή Αλεξιάδη.

Μιλώντας σε στελέχη της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία για στο σχέδιο του κόμματος στο χώρο της Υγείας, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στους βασικού άξονες στους οποίους θα κινηθεί το πρόγραμμα και που θα είναι: οι ολοκληρωμένες πολιτικές για τους χρόνια πάσχοντες, το νέο μοντέλο διοίκησης των νοσοκομείων, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η ψυχική υγεία, η νέα πολιτική για το φάρμακο και η ανασυγκρότηση και αναβάθμιση του ΕΟΠΠΥ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ –Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα