«Γκολ στη φτώχεια»- Ποδοσφαιρικός αγώνας Ν.Δ.-Εθνικής Ομάδας Αστέγων

22:25 21/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Καλές φάσεις αλλά και γκολ είχε ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ της ομάδας στελεχών του κόμματος και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων. Ηταν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, του οποίου νικητής ήταν η ανθρωπιά.

Με πρωτοβουλία της ΝΔ διοργανώθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, από το οποίο δεν έλειψαν οι καλες φάσεις αλλά και τα γκολ.

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία με τον τίτλο «Γκολ στη φτώχεια», που αξιοποιεί το ποδοσφαιρο για την ενεργοποίηση και την κοινωνική επανένταξη πολιτών, που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες μορφές του.

Στον αγώνα ευαισθητοποίησης συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ο προεδρος της ΝΔ έπαιξε στην μεσαία γραμμή, ενω στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με την φανέλα της Εθνικής Αστέγων.

Στον αγώνα πηραν μέρος διεθνείς της «χρυσής ομάδας» του 2004, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τάκης Φύσσας και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ συμμετείχαν επίσης ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας.

Για την ιστορία το σκορ έληξε 3-2 υπέρ της ΝΔ.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα