Γιόρτασαν την άνοδο οι «λιονταρίνες» στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ

16:45 10/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, τον ΠΑΟΚ πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού την άνοδο της στην Α2.

Ένα παιχνίδι- γιορτή με τη διοίκηση των «κόκκινων» να βραβεύει τις παίκτριες που… σήκωσαν το κύπελλο της αήττητης πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και που κατάφερε και στα μπαράζ χωρίς ήττα να εξασφαλίσει την άνοδο.

Η Λένια Κουτούση και η Λία Πελτέκη παρέλαβαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τα χέρια του παράγοντα του συλλόγου
Χρήστου Παπαδόπουλου.

Η Λένια Κουτούση και η Λία Πελτέκη παρέλαβαν το κύπελλο από τα χέρια του παράγοντα του συλλόγου Χρήστου Παπαδόπουλου.

Η τιμητική πλακέτα στην Λολίτα Λύμουρα από τον Σερραίο πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Μακαρά.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Πανσερραϊκού βράβευσε τη διεθνή παίκτρια του ΠΑΟΚ Λολίτα Λύμουρα για την κατάκτηση της 4ης θέσης από την Εθνική μας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. Μάλιστα την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στην Λύμουρα ο Σερραίος πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Μακαράς.

Η Σερραία παίκτρια του ΠΑΟΚ Τούλα Μαγαλιού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον έφορο του τμήματος Νίκο Τατιτζικίδη.

Ο Πανσερραϊκός βράβευση και τη Σερραία παίκτρια του ΠΑΟΚ Τούλα Μαγαλιού που συγκινημένη παρέλαβε την πλακέτα από τον έφορο του τμήματος Νίκο Τατιτζικίδη.

Οι Σερραίες αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος

Άντεξαν τέσσερα λεπτά

Όσον αφορά το αγωνιστικό, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής με τις «κόκκινες» όμως να ξεκινούν καλά και να προηγούνται στο 4ο με 11-10. Ο ΠΑΟΚ τελικά επέβαλε την κυριαρχία του στο παρκέ και πήρε τη νίκη με 82-49. Οι Σερραίες αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος με την Πελτέκη να πετυχαίνει 18 πόντους και την Κουτούση 15.

Ο Κώστας Δώδος καθοδηγεί φέτος τον Πανσερραϊκό από τον πάγκο της ομάδας

Ο Κώστας Δώδος δεν είχε στη διάθεση του την Πιτσαβά που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Οι «λιονταρίνες» είχαν στο πλευρό τους και τον «Λεοντόκαρδο» τη μασκότ του Πανσερραϊκού που θα δίνει ένα διαφορετικό ξεχωριστό χρώμα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Σερραϊκής ομάδας.

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δώδος): Μανάφη 3 (1), Τσάντα 6, Πελτέκη 18 (3), Κουτούση 15, Νασιάκου 3 (1), Γκανάτσιου 4, Σιάκκα, Γκέκα, Σιδερίδου, Πίπα, Μπακιρτζίδου, Χύσσα, Γιαουράκη.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Λύμουρα 14 (4), Μαγαλιού 5 (1), Αθανασιάδου 8, Κουλουμπή 8, Ταρπάγκου 6, Κωτούλα 7, Καρακούλα 8, Άλμπανεζ 11 (2), Στεργίου 3, Κατσαμούρη 2, Τράντα 9 (1).

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες το anexartitos.gr

Ο Λολίτα Λύμουρα από την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό στην… αγκαλιά του «Λεοντόκαρδου»Η Λία Πελτέκη με την Τούλα ΜαγαλιούΜε έναν μεγάλο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ γιόρτασε την άνοδο της στην Α2 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠανσερραϊκούΗ διεθνής Λολίτα Λύμουρα με τη Σερραία παίκτρια του ΠΑΟΚ Τούλα Μαγαλιού
Keywords
Τυχαία Θέματα