Για το τέλος κατασκηνώσεων διαμαρτύρεται το ΕΕΘ

17:30 29/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για το τέλος κατασκηνώσεων διαμαρτύρεται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και καλεί την κυβέρνηση να συμπεριλάβει τα παιδιά των επαγγελματιών στη σχετική κάλυψη, κάνοντας λόγο για «τραγελαφική υπόθεση».
«Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες οι επαγγελματίες βιώνουμε μία ακόμη τραγελαφική στιγμή στη σχέση μας με το κράτος: πληρώνουμε για κάθε υπάλληλό μας τέλος 20 ευρώ, το οποίο κατευθύνεται στην πληρωμή των παιδικών κατασκηνώσεων, στις οποίες πηγαίνουν το καλοκαίρι

τα παιδιά των υπαλλήλων. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι στο ίδιο τέλος δεν συμπεριλαμβάνονται τα παιδιά των επαγγελματιών. Δηλαδή, εμείς πληρώνουμε για τα παιδιά των υπαλλήλων μας αλλά τα δικά μας παιδιά δεν μπορούν να πάνε με τους ίδιους όρους κατασκήνωση», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης.
Όπως ανέφερε, το ΕΕΘ καλεί την κυβέρνηση, το αρμόδιο υπουργείο και τον ΟΑΕΕ να προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις ενέργειες, με τις οποίες θα συμπεριληφθούν και τα παιδιά των επαγγελματιών στην ίδια κάλυψη.
«Αυτό είναι το δίκαιο και αυτό πρέπει να γίνει», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα