Για την υλοποίηση έργων «πνοής» στην Κεντρική Μακεδονία συζήτησαν Καραμανλής-Τζιτζικώστας (video)

16:19 29/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πορεία των μεγάλων έργων στη Θεσσαλονίκη και στην Kεντρική Μακεδονία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή με τον Περιφερειάρχη, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Μετρό, ΟΑΣΘ αλλά και η έναρξη των εργασιών για τον αυτοκινητόδρομο Fly over, καθώς επίσης  και η αντιπλημμυρική θωράκιση

των Σερρών που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, απασχόλησαν τους δύο άνδρες, ενώ ανακοινώθηκε και επισήμως η ένταξη χρηματοδότησης της κατασκευής του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης–Έδεσσας στο ταμείο ανάκαμψης. Το έργο ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τις επόμενες ημέρες έρχεται και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου προς το σημείο όπου έχει χωροθετηθεί το Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για αύξηση των αστικών λεωφορείων.
Αύριο, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στην Καρδίτσα, για να εκτιμήσουν την αποκατάσταση των ζημιών που είχε προκαλέσει η κακοκαιρία Ιανός.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα